Blog: Waarom beleggen?

Iedereen ziet de noodzaak wel in – beleggen kan een winstgevende business kan zijn. Zeker nu. Er is nauwelijks rente op de spaarrekening en er is elk jaar inflatie, waardoor jouw spaargeld minder waard wordt. 

 

Maar waarom is er dan zo’n angst om die aandelen markt op te gaan? Wat zijn de beren die mensen op de weg zien? In deze podcast leggen we uit dat die angst nergens voor nodig is. Iedereen kan beginnen. Zolang je rustig blijft kan er niet zoveel fout gaan.

 

De belangrijkste les? Begin klein, maar zet je eerste stappen. Zodra dat eerste rendement binnenkomt zul je merken dat je snel de smaak te pakken zult krijgen. En er zelfs plezier in gaat krijgen!  Zoals met veel dingen in het leven geldt ook hier: nooit geschoten is altijd mis.

Voeg je koptekst hier toe